banner_GEMEENTEN2

ONTZORGEN

Gripp verzorgt levering, beheer, exploitatie,
controle, onderhoud en schadeherstel van
alle outdoorconcessies.

Wilt u volledig ontzorgd worden voor uw outdoor concessies?

 

Wilt u een veilig en schoon straatbeeld in uw gemeente? Wilt u budgetneutrale haltevoorzieningen van hoge kwaliteit? Wilt u een uniforme uitstraling van uw buitenruimte? Word onze partner. Laat ons uw concessies verzorgen. U heeft er geen omkijken meer naar. Gripp verzorgt levering, beheer, exploitatie met grotendeels lokale ondernemers, controle, onderhoud en schadeherstel van alle outdoorconcessies. Wij zorgen voor harmonie tussen de omgeving en de verschillende vormen van straatmeubilair en reclameobjecten. Al jarenlang. Wilt u weten wat dat voor u betekent? Neem dan nu contact op.

 

 

BIJADVERTERDERS

Word onze partner

Wij beheren en exploiteren uw buitenreclame voor u. We nemen alle zorgen uit handen voor straatmeubilair zoals abri´s, (digitale) billboards, lichtmastreclame en sandwichborden. Wij regelen de investeringen, vergunningen, het onderhoud en het schadeherstel. U heeft met Gripp nu één loket voor al uw reclameobjecten in de buitenruimte. Wij zijn uw partner en wij ontzorgen u volledig.

Uw eigen gezicht

Elke gemeente is anders en heeft zijn eigen gezicht. Wij vinden het belangrijk om dit te waarborgen. We zorgen voor een eenduidige uitstraling van de objecten waarbij u de stijl en kleur bepaalt. Verzorgde en gedoseerde buitenreclameobjecten dragen op deze manier bij aan de algehele uitstraling en sfeer binnen uw gemeente. Buurtleefbaarheid en esthetiek houden wij scherp in de gaten.

Uw belang

We formuleren op basis van uw wensen en belangen een voorstel. Uw belang is altijd bepalend. De nadruk kan liggen op de opbrengsten van de exploitatie, maar ook op de uitstraling van het straatmeubilair. Heeft u interesse, dan formuleren wij graag een voorstel op maat.

Uw partner

GRIPP…. uw partner in outdoor concessies!

Vervangen abri

Het vervangen van een abri wordt door onze partners razendsnel gedaan. Hier ziet u een filmpje hoe zij dit hebben aangepakt in gemeente Kaag en Braassem.

WILT U MEER INFORMATIE OF BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?