Wij hebben voor u verbouwd langs de A20!

IMG_3494_p

07 aug Wij hebben voor u verbouwd langs de A20!

Wij hebben voor u verbouwd langs de A20. De aanleiding daarvoor is wel heel pakkend. Onze locatie langs de A20 bestond uit traditionele lamellenborden. In juli hebben we deze omgebouwd naar digitale ledborden. Twee kanjers van elk 17 vierkante meter.

Waarom van lamellen naar digitaal?
Een van onze vaste adverteerders is Blok-Interrek. Zij hebben al sinds jaren een vaste uiting op onze lamellenborden draaien. Blok-Interrek wil nu ook acties en aanbiedingen gaan communiceren. Maar dat loopt bij deze lamellenborden wel erg in de papieren. De productie- en montagekosten lopen al snel op tot EUR 2.500. We gaan direct na de opdracht aan de slag, maar dan duurt het nog twee weken voordat de nieuwe uiting op de borden staat. Dan is de aanbieding alweer voorbij. Een gemiste kans.

Dat doen we voor onze klanten
Mede dankzij Blok-Interrek hebben we ervoor gekozen om de borden om te bouwen naar digitale borden. Deze ondernemer heeft nu alle kans om haar acties en aanbiedingen te communiceren. Al willen ze elk uur een andere aanbieding onder de aandacht brengen!

Ook voor uBereik digitaal adverteren
Adverteren 2.0 kan ook voor u heel interessant zijn. Bij een partnerovereenkomst krijgt u zelf de software en kunt u direct en zonder extra kosten uw uiting vanachter uw laptop aanpassen. Zo kunt u als bouwmarkt inspelen op mooi zomerweer met een aanbieding voor tuinmeubilair of juist op regenachtig weer met klusmateriaal voor badkamers. Of als sportevenement de actuele uitslagen bekend maken en de winnaar feliciteren. Of als supermarkt de weekaanbieding van je concurrent overtreffen met een nog betere aanbieding voor dat wasmiddel.

Is deze locatie iets voor u?
Deze schermen staan langs de A20 bij de afrit Spaanse Polder Rotterdam. Er komen dagelijks 150.000 mensen voorbij. De borden zijn ruim 17 vierkante meter groot en hebben een haarscherpe resolutie met pixels van 10 mm. Dé manier om Rotterdam en omgeving te bereiken.
Wilt u dagelijks 150.000 views? De exploitatie van de digitale borden wordt verzorgd door ons zusterbedrijf Bereik. Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek met Mick Klootwijk. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 010 -5030029.

Geen reactie's

Geef een reactie